Youth delegates ngo's gezocht

Ben jij lid van een NGO en wil je jouw stem én die van je organisatie laten horen in Europa? Word youth delegate (jongerenafgevaardigde) op de Conference of INGOs!

De Conference of International NGO's (INGOs) is een vertegenwoordiging waarbij NGO's samenkomen om met elkaar en de Raad van Europa in gesprek te gaan. Er worden twee jongeren uitgenodigd om deel te nemen als youth delegate (jongerenafgevaardigde).

Wat ga je doen?
Youth delegate ben je voor een jaar en daarin vertegenwoordig je jouw NGO. Je krijgt een unieke kans om internationale ervaring op te doen, deel uit te maken van een divers netwerk, andere (jongeren)activisten te ontmoeten en mee te praten op Europees niveau.

Wie kan zich aanmelden?
Je kunt je aanmelden voor youth delegate als je tussen de 18 en 30 jaar oud bent, vloeiend Engels spreekt en een lid van de INGOs wilt vertegenwoordigen. Word je gekozen, dan neem je deel aan de conferenties van INGOs van 20 tot 24 april en 12 tot 16 oktober 2020.

Benieuwd en bereid om jouw rol te spelen? Meld je vóór 15 februari 2020 via dit formulier aan. Meer informatie vind je op de website van de Conference of INGOs.

 

ngo news