Laat je horen op Gender Equality & You

Wil jij naar Brussel je stem te laten horen aan de Europese Commissie over gendergelijkheid? Kom 27-29 mei naar Brussel voor de tweede editie van Gender Equality & You: een conferentie voor jongeren en Europese beleidsmakers.

Wat is Gender Equality & You?

Gendergelijkheid is een belangrijk onderwerp voor jongeren. Daarom willen vertegenwoordigers van de Europese Commissie en de Rechten van de vrouw en gendergelijkheid (FEMM) met jongeren in gesprek om hun mening te horen.

Voor wie is deze conferentie?

Op de conferentie is plaats voor 60 jongeren uit alle lidstaten van de Europese Unie. De maximale leeftijd is 30 jaar. Er wordt zo geselecteerd dat er een mooie mix in gender, leeftijd, achtergrond en eerdere ervaring rondom dit onderwerp ontstaat.

Praktische informatie

De conferentie is van 27 mei tot 29 mei in Brussel. Je betaalt eenmalig een eigen bijdrage van € 75 per persoon. Daarbij zijn de reiskosten en kosten voor het programma, accommodatie en maaltijden inbegrepen.

Meer informatie en aanmelden

Je kunt je tot 15 maart aanmelden voor de conferentie via deze website. Op 13 april hoor je of jij bent geselecteerd. Via deze website vind je meer informatie over het evenement.

 

group photo BKA Martin Votava