Waar moet ik zijn voor taalcursussen in het buitenland?

Organisaties die taalcursussen in het buitenland aanbieden

Activity International
Activity International biedt verschillende internationale programma's voor jongeren aan: vrijwilligerswerk, werkvakanties, au pair en taalcursussen.

Apple Languages
Met Apple Languages kun je korte cursussen volgen in Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Chinees, Arabisch of Grieks.

Campz
Een avontuurlijke vakantie, waarbij je ook nog eens vloeiend Engels leert spreken.

don Quijote Nederland
don Quijote biedt verschillende mogelijkheden voor een cursus Spaans in Spanje of Latijns-Amerika.

EF Education First
EF Education First biedt taalcursussen, uitwisselingsprogramma's en studie- en stagemogelijkheden in het buitenland, voor verschillende opleidingsniveaus.

Eurocentres
Via Eurocentres kun je verschillende taalreizen maken, ook buiten Europa.

Information Planet Taalcursussen
Is het jouw doel om vloeiend een tweede taal te spreken? Information Planet geeft je die mogelijkheid door je te helpen een taalcursus in het buitenland te vinden.

Interlanguage
Leer Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch of Chinees. Maak een taalreis of ga een heel studiejaar weg, en leer twee of drie talen. Jongeren tussen 10 en 18 jaar oud kunnen ook kiezen voor een ‘Language and Fun’ talenreis.

Italstudio taalreizen
Italstudio biedt verschillende mogelijkheden voor taalreizen Italiaans.

Plus Taalreizen
Plus Taalreizen is gespecialiseerd in Engelse, Duitse, Franse, Spaanse, Italiaanse, Portugese, Chinese en Arabische taalreizen. Kies uit een van de vele mogelijkheden per land.

ProfIntern
Volg een Russische taalcursus of een professional stage in St. Petersburg, Moskou of een andere stad in Rusland met ProfIntern! (Website in het Engels)

Projects Abroad
Projects Abroad biedt vrijwilligersprojecten en stages aan in 25+ wereldwijde bestemmingen. Uiteenlopende projecten mogelijk binnen de sociale zorg, gezondheidszorg, natuur & milieu en sport. Deelname mogelijk vanaf 16 jaar en minimale duur 2 weken. Je kunt de projecten combineren met een taalcursus. Ook kun je via Projects Abroad stage lopen in het buitenland en afstuderen in het buitenland.

Quality Courses
Quality Courses biedt Spaanse taalcursussen in veel verschillende Spaanse steden.

Raad van Europa
Lees op deze Engelstalige site wat de Raad van Europa (RvE) voor jou doet. De RvE organiseert veel activiteiten zoals trainingen en uitwisselingen. Verder informatie over subsidies, beleid en informatiediensten en een nieuwspagina.

Rías Languages
Rías Languages organiseert taalreizen Spaans naar Spanje. Je kunt terecht in 13 verschillende steden in alle regio's van Spanje.

Study Globe
Study Globe biedt onder meer mogelijkheden om een studie of taalcursus in het buitenland te doen, of om een educatieve groepsreis te maken.

StudyTravel
Bij Studytravel kun je terecht om via een taalreis Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch of Chinees te leren.

Travel Active
Via Travel Active kunnen jongeren deelnemen aan verschillende internationale programma's, zoals High School, werkvakanties, vrijwilligerswerk, taalreizen, au pair en stages.

Tricolore
Tricolore bemiddelt en adviseert voor taalcursussen in Frankrijk, Spanje en Italië. Verder veel informatie en handige tips.

Vinea
Ga op vakantie met Vinea en leer ondertussen een taal! Je kunt kiezen uit de Engelse, Franse of Italiaanse taal. Als je geen taallessen hebt kun je meedoen aan de activiteiten die door de talenschool of jouw reisleider georganiseerd worden.Ook kun je bij Vinea een vakantiebaan als reisleider/instructeur krijgen.

Europa Pages
Europa Pages biedt mogelijkheden voor taalcursussen, au pair plaatsen en banen die te maken hebben met taal, zoals lesgeven en vertalen.

Heb jij een andere taalcursus gevolgd in het buitenland en is deze goed bevallen? Laat het ons weten! Ook als een van de bovenstaande links niet meer actueel zijn, we horen het graag van je.

Ook leuk om te lezen