Leuke dingen: wat is er te doen?

YES/EVS infoavond

20 juni 2017

Wist jij al dat het helemaal niet duur hoeft te zijn om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland? Op deze infoavond in Utrecht vertellen we er je alles over.

Meer info

Travel Active High School webinar algemeen bij jou thuis

21 juni 2017

Wil jij graag voor een bepaalde periode High School volgen in het buitenland? In de kantine lunchen met je nieuwe vrienden? Een nieuwe sport beoefenen in een ander land? Maak je High School droom waar! Het antwoord op al jouw vragen krijg je in ons live webinar.

Meer info

Travel Active High School informatieavond in Nijmegen

04 juli 2017

Ben jij geïnteresseerd in een schooljaar of semester High School in het buitenland? Je hebt via Travel Active de keuze uit 13 landen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens deze informatieavond krijg je antwoord op al je vragen.

Meer info

Leuke dingen: wat is er nieuw?

Tips gezocht voor de nieuwe app van Erasmus+

Het werd tijd, maar binnen niet al te lange tijd komt er een heuse app van Erasmus+. We verklappen nog niet te veel, maar vragen graag jullie hulp voor het aanleveren van tips over jouw ervaring met Erasmus+.

Meer info

Nepnieuws workshops

Het is het soms lastig om te beoordelen of content op het internet echt is. Internet Citizens geeft Engelstalige workshops op YouTube over hoe je nepnieuws kunt herkennen.

Meer info

Changemakers delen hun ervaringen

Dankzij het programma Erasmus+ verandert het leven van vele Europese jongeren. In het kader van de European Youth Week heeft de Europese Commissie uit ieder land een zogenaamde "changemaker" geselecteerd, en zij vertellen graag over hun ervaringen! Bekijk het filmpje nu.

Meer info