National Meeting EuroPeers

15 september 2018

Wat zijn EuroPeers?

Iedereen die met Erasmus+ Jeugd naar het buitenland is geweest kan, terug in eigen land, EuroPeer worden. Als EuroPeer help je mee om het programma meer naamsbekendheid te geven en te promoten en blijf je dus actief betrokken. Je kunt met het Nationaal Agentschap en Eurodesk mee naar beurzen en scholen, presentaties geven en ook zelf activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld een picknick of voetbaltoernooi.

EuroPeers is een internationaal netwerk, gestart in Duitsland. Vandaag de dag zitten er EuroPeers in meer dan 10 landen en hoewel de meeste activiteiten op nationaal niveau plaatsvinden, is het ook mogelijk om deel te nemen aan internationale trainingen speciaal voor EuroPeers.

National meeting

Op 15 september vindt de belangrijkste bijeenkomst van het  jaar plaats: onze National Meeting, van 14.00-19.00 bij P60 in Amstelveen. Dit is hét moment om andere Nederlandse EuroPeers te ontmoeten en met z’n allen na te denken over wat we het komende jaar willen bereiken en hoe we dit willen doen. Wat hebben jullie als EuroPeers nodig? Wat zouden jullie willen leren?

Meer informatie & aanmelden

Deelname is gratis en reiskosten worden vergoed, maar meld je graag voor 1 september aan via deze link. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marlou Saris via m.saris@nji.nl of Nick Adriaans via n.adriaans@nji.nl.

 

DSC08437