Mogen wij met jou mee op buitenlandavontuur?

@goeurope_nl

Met ons Instagram-account volgen we elke week een andere Nederlandse jongere die in het buitenland is voor studie, stage, (vrijwilligers)werk, taalcursus of iets heel anders leuks. Op deze manier proberen we te laten zien hoe het écht is om voor een tijdje in het buitenland te wonen. Wat voor taken heb je als je vrijwilliger bent of in het buitenland werkt? Hoe ziet een dag in het leven van een au pair eruit? Wat doe je in je vrije tijd? Hoe woon je samen met huisgenoten uit andere landen? Wat is de leukste hotspot in een stad of wat móet je eten als je in een bepaald land bent?

Op al deze vragen krijg je antwoord als je ons account volgt en natuurlijk komen ook gewoon de mooiste plaatjes en plekken voorbij.

Mogen wij ook met jou mee?

Wij zijn altijd op zoek naar Nederlandse jongeren die enkele weken tot enkele maanden naar het buitenland gaan, maar binnen Europa blijven, voor studie, werk of "gewoon omdat het leuk is".

Vind jij het leuk om ons ongeveer 10 foto's te sturen van jouw leven daar met een korte uitleg, die wij vervolgens mogen delen op ons account? Laat het ons dan weten. Natuurlijk geven we aan dat jij degene bent die de foto's gemaakt heeft en taggen we je als je dat leuk vindt.

Je kunt een DM sturen op Instagram of een mailtje sturen naar m.saris@nji.nl voor meer informatie.

Insta op reis 2