Infomiddag Europees Vrijwilligerswerk

24 maart 2018

Werken op een kinderdagverblijf op Malta? Activiteiten organiseren voor ouderen en mensen met een beperking in Italië? Sportactiviteiten organiseren in Spanje? Schildpadden verzorgen in Griekenland? Bij een televisiestation werken in Zweden of bij een krant in Luxemburg? Lesgeven op IJsland? In een museum werken in Bulgarije? Een festival organiseren in Denemarken? Werken met daklozen in Engeland of meedraaien in het Portugese Rode Kruis?  

Gratis naar het buitenland?
Wil jij vrijwilligerswerk doen in het buitenland, zonder dat je spaargeld eraan opgaat? Dat kan met Europees vrijwilligerswerk, ook bekend als EVS (European Voluntary Service). Hierbij wordt het grootste deel van je kosten namelijk door Europese subsidie vergoed. Denk aan reis en verblijf, een taalcursus en zelfs zakgeld! Elke jongere die naar het buitenland wil gaan krijgt hiermee de kans om deze droom uit te laten komen.
 

Kom naar onze infomiddag!
Tijdens deze informatiemiddag krijg je informatie over de mogelijkheid om met Europese subsidie vrijwilligerswerk te gaan doen (EVS, Solidarity Corps) en kun je in gesprek gaan met jongeren die zelf naar het buitenland zijn geweest. Een makkelijke manier om een stukje dichter bij jou buitenlanddroom te komen.

Wanneer: Zaterdag 24 maart 2018, 13:30 - 17:00

Waar: Openbare Bibliotheek Amsterdam, Oosterdokskade 143

Toegang: Gratis, maar graag aanmelden via de website van OBA

Meer info: Facebook-event

IMG 9675