Geef je op voor een Summer University!

19 maart 2018 t/m 02 mei 2018

Van 19 maart tot 2 mei kun je je opgeven voor een Summer University van AEGEE. Een onvergetelijke manier om vakantie te vieren met jongeren uit heel Europa!

Summer University (SU), is een project van AEGEE. Het idee? Laat studenten in hun stad een zomervakantie organiseren voor deelnemers uit heel Europa. Je komt daardoor op plekken die voor toeristen verborgen blijven. Je brengt in de zomer een paar weken door met een groep van 20 tot 40 studenten vanuit heel Europa. Er zijn ruim 50 SU's waarvoor jij je kunt opgeven, in landen door heel Europa!

Tijdens een SU breng je dag en nacht met elkaar door en vorm je snel een hechte band: Je eet, drinkt, slaapt en feest samen. Terug in Nederland heb je opeens vrienden in heel Europa! Er is een bomvol programma rond een specifiek thema, waardoor je de stad en elkaar in mum van tijd leert kennen.

Alle details over het opgeven voor een Summer University vind je hier. De kosten die je ziet zijn inclusief maaltijden, overnachtingen en het programma. Je vliegticket (of treinkaartje) regel je zelf.

Let op: je moet wel lid worden van AEGEE. Dit kost over het algemeen zo'n 50 euro per jaar.

SU 2018