De nieuwe Go-Europe-gids is uit!

Wil jij naar het buitenland, maar weet je nog niet zo goed hoe of wat? Lees dan de gids van Go Europe eens door. Deze gids staat vol met alles wat je moet weten om op avontuur te gaan!

Veel mensen willen voor hun studie naar het buitenland, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Wat dacht je bijvoorbeeld van vrijwilligerswerk, een taalcursus of een uitwisseling? In onze gids lees je informatie over alle opties! Naast informatie over alle organisaties en instanties die je kunnen helpen bij het regelen van je reis, geeft de gids ook veel praktische tips. Zo kun je lezen over wat je moet meenemen, wat je moet regelen voor vertrek en hoe je een reisgenoot vindt. Maar het allerleukst zijn misschien wel de reisverhalen van jongeren die door de gids verspreid staan. Laat je door deze verhalen inspireren en enthousiasmeren, om vervolgens aan je eigen avontuur te beginnen!

Via deze link kun je onze gids downloaden. Heb je liever de papieren variant in je handen? Stuur ons dan een mailtje en dan sturen we hem naar je op!

Ook leuk om te lezen