De leukste fotowedstrijden van de zomer

Met de vakanties, het steeds lekkerdere weer én de vrije tijd zijn ook de fotowedstrijden weer volop aanwezig. We zetten de leukste voor je op een rijtje.

#BeActive Challenge

Win: verschillende prijzen, nog niet precies bekend
Deadline: 23 september 2017

Van 23 tot 30 september vindt door heel Europa de Europese Week van de Sport plaats. In het kader daarvan organiseert de Europese Commissie een foto- en videowedstrijd rondom het thema actief zijn. Post een foto of filmpje waarin je rent, springt, danst, voetbalt, volleyt, touwtjespringt of wat je maar leuk vindt. Meer informatie vind je hier.

fotowedstrijd soprt

 

 

#Byebyeroaming

Win: twee (!) Interrail-tickets, voor jouw eigen treinavontuur door Europa
Deadline: 15 september 2017

Roaming is afgeschaft en ook in het buitenland ben je nu dus veel makkelijker online. De EU is daarom benieuwd hoe jij nu door Europa reist en wil graag foto's zien van hoe jij je telefoon of tablet op reis gebruikt nu het zo goed als gratis is. Als je een foto instuurt (max. 2 per persoon) maak je zelfs kans op Interrail-tickets!

fotowedstrijd roaming

National Geographic Fotowedstrijd 2017

Win: jouw foto in National Geographic
Deadline: 20 september 2017

Zie jij schoonheid in elk hoekje van de aardbol en is het jouw grote droom om je eigen foto in één van de mooiste tijdschriften te hebben staan? Dan is deze wedstrijd perfect voor jou. Je kunt één foto insturen voor elke van de drie categorieën: Dier, Landschap en Mens.