De BuitenlandBeurs 2017 in Utrecht

Op vrijdag 24 & zaterdag 25 november staat de Jaarbeurs in Utrecht geheel in het teken van ervaring opdoen in het buitenland! Droom jij van een studie, stage, taalcursus of vrijwilligerswerk in het buitenland? Start je avontuur dan hier.

De BuitenlandBeurs is het grootste platform van Nederland op het gebied van studie, stage, vrijwilligerswerk en taalcursussen in het buitenland. Met meer dan 100 instellingen en organisaties uit binnen- en buitenland krijg je hier alle informatie die je nodig hebt om jouw buitenlanddroom uit te laten komen. Aanmelden doe je (gratis) op deze website.

Ervaringsverhalen en lezingen

Tijdens de beurs vinden er interessante lezingen plaats. Laat je informeren door organisaties als DUO, EF, Kilroy en EP-Nuffic over uiteenlopende dingen die te maken hebben met een buitenlandavontuur. Denk aan zaken als de financiering en huisvesting, maar ook het terecht komen in een andere cultuur. Naast deze informatieve sessies is er ook ruimte voor spannende buitenlandervaringen. Zo komt Gwen van Poorten (De Social Club, Spuiten en Slikken, BNN) vertellen over haar buitenlandse avonturen.

Deelnemers

Het maakt niet uit van wat voor soort buitenlandervaring of van welk land jij droomt, de kans is groot dat er een onderwijsinstelling of organisatie op de beurs aanwezig is die jou kan helpen met het waarmaken van jouw droom! Bekijk de deelnemerslijst, waarop je meer dan 100 instellingen en organisaties vindt. Wij van Eurodesk/Erasmus+ zijn ook aanwezig, dus kom vooral ook bij ons langs!

Leuke extra's

  • Meld je aan als bezoeker en maak kans op een week taalcursus op Malta voor 2 personen, inclusief vlucht, verblijf en leuke activiteiten!
  • Als je met de trein naar de BuitenlandBeurs komt krijg je van de NS vanaf ieder station in Nederland een korting van 20% op een retour van en naar Utrecht Centraal.

Vragen of contact

Voor meer informatie of antwoord op je vragen kun je contact opnemen met de BuitenlandBeurs.
040-2979494, info@onderwijsbeurzen.nl

Buitenlandbeurs