Als digital nomad Europa door!

Ie-der-een kan digital nomad zijn, dat bewijst een Brabants gezin dat ondertussen al 3 jaar in hun camper door Europa reist. Ze doen veel reiservaring, terwijl ze online hun werk doen (in hun geval als de kinderen slapen...). Lijkt het jou ook wat, geen vaste woonplek hebben? Op hun website delen ze tips voor iedereen met een soortgelijke droom.

Nanouk en Joost reizen sinds 2015 met hun twee kleine kinderen voor onbepaalde tijd door Europa. Eerst in een caravan en nu in een zelf omgebouwde camperbus. "Digital nomad-rondreizen is echt niet alleen voor de 20'ers zonder kinderen," zegt Nanouk op de website.

Tips & tricks

Op de website vind je informatie en tips over hoe jij ook een digital nomad kunt worden. Je vindt er blogs over het gezinsleven in een kleine ruimte (maar met een heel ruim leefgebied buiten op de mooiste plekken in Europa!), maar ook over praktische dingen als “Ik ben dagelijks veel bezig met opruimen in de camper”, over je inkomen als digital nomad en over de mooie natuur, mensen, dieren en dingen die ze onderweg tegenkomen, geïllustreerd met prachtige foto’s. Hieruit blijkt dat dit een geweldige manier is van ervaringsleren, voor klein en groot!

Ook als je wél twintiger bent en/of nog helemaal geen kinderen hebt (of wil hebben) is het dus een aanrader! Krijg bijvoorbeeld tips over het ombouwen van een camperbus tot woonruimte of over digitaal ondernemen.

Camper on the road