Agenda

16 mei

Travel Active High School webinar bij jou thuis

Ben jij geïnteresseerd in een schooljaar of semester High School in het buitenland? Je hebt via Travel Active de keuze uit 13 landen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens dit webinar krijg je antwoord op al je vragen.

Meer info
01 jun

European Youth Event 2018

Een evenement in de gebouwen van het Europees Parlement in Straatsburg, waarbij je als jongere je stem kunt laten horen. Deelname voor iedereen tussen de 16 en 30 jaar, in groepsverband.

Meer info
03 jul

Travel Active High School infodag in Nijmegen

Ben jij geïnteresseerd in een schooljaar of semester High School in het buitenland? Je hebt via Travel Active de keuze uit 13 landen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens deze infodag krijg je antwoord op al je vragen.

Meer info

Nieuws

Vrijwilligerswerk doen in Europa, maar hoe dan?!

Ha! Je eerste stap naar het buitenland is al gezet door op onze site te komen, maar wat nu? Grytine deed vrijwilligerswerk in Roemenië en deelt graag haar weg daar naartoe met jou. Is het iets voor jou? En hoe pak je het aan?

Lees meer

NS zoekt reisfotografen

De NS is op zoek naar reisfotografen, zo kondigen ze aan op Facebook. De komende maanden zullen ze verschillende mensen per trein Europa insturen, om foto's en verhalen te verzamelen. Iets voor jou?

Meer info

Het tussenjaar: een serieus alternatief

In tegenstelling tot wat jarenlang beweerd werd, is een tussenjaar helemaal geen stom idee. "Het voorkomt verprutsen studiekeus", kopt het AD zelfs, en ook cijfers wijzen uit dat een jaartje pauze juist heel veel kan opleveren.

Meer info