Agenda

29 sep

Onderwijsbeurs Zuid in Eindhoven

Weet je nog niet wat je wil gaan studeren of wat je het komende jaar wil gaan doen? Op deze beurs vind je vele instanties uit binnen- en buitenland en ook wat betreft vrijwilligerswerk, taalcursus en werken in het buitenland zijn er mogelijkheden. Dé plek om inspiratie op te doen dus!

Meer info
29 sep

Europe is Calling

Wil jij werken in een bruisende Europese stad zoals Praag, Athene, Dublin of Lissabon? Diverse buitenlandse werkgevers zoeken Nederlandstalige medewerkers die voor een internationaal contactcenter willen werken. Ontmoet ze op de 29e!

Meer info
30 sep

Travel Active High School infodag in Amsterdam

Ben jij geïnteresseerd in een schooljaar of semester High School in het buitenland? Je hebt via Travel Active de keuze uit 13 landen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens deze infodag krijg je antwoord op al je vragen.

Meer info

Nieuws

Nationale Sportweek groot succes

Terwijl Europa tussen 23 en 30 september 2017 in het teken staat van sport, zit de Nationale Sportweek in Nederland erop. Het was een groot succes, met meer dan een miljoen deelnemende mensen, waarvan een groot deel jongeren.

Meer info

De BuitenlandBeurs 2017 in Utrecht

Op vrijdag 24 & zaterdag 25 november staat de Jaarbeurs in Utrecht geheel in het teken van ervaring opdoen in het buitenland! Droom jij van een studie, stage, taalcursus of vrijwilligerswerk in het buitenland? Start je avontuur dan hier.

Meer info

Nederlandse studenten niet vaak naar het buitenland

Het nieuwe academiejaar is begonnen en honderdduizenden nieuwe studenten beginnen aan hun studie. Het merendeel Nederlands, maar er zijn ook veel internationale studenten die hier hun studie komen doen. Andersom volgen maar weinig Nederlanders een complete studie in het buitenland. Waarom is dit zo?

Meer info