Agenda

Als je wil studeren in het buitenland, een taalcursus wil volgen of vrijwilligerswerk wil gaan doen mag je de BuitenlandBeurs niet missen!

Meer info

Nieuws

Vertel jouw verhaal en win!

Ben jij de afgelopen 30 jaar met Erasmus+ naar het buitenland geweest en vind je het leuk om met jouw verhaal anderen enthousiast te maken? Dan is deze wedstrijd zeker iets voor jou.

Meer info

De "ideale" Europese stad

De Europese Commissie heeft de "ideale" Europese stad samengesteld op het gebied van cultuur en creativiteit. Het is een combinatie geworden van acht bestaande steden, waaronder twee Nederlandse! Welke twee Nederlandse steden denk jij dat dit zijn?

Meer info

GO Europe op Instagram!

Ben jij gek op Europa, nieuwe plekken, nieuwe mensen en leuke foto's? Droom je ervan om een tijdje naar het buitenland te gaan? Wil je meer weten over de opties vanuit het programma Erasmus+? Volg ons dan: @goeurope_nl.

Meer info

De leukste fotowedstrijden van de zomer

Met de vakanties, het steeds lekkerdere weer én de vrije tijd zijn ook de fotowedstrijden weer volop aanwezig. We zetten de leukste voor je op een rijtje. Doe mee en win bijvoorbeeld Interrail-tickets of een publicatie in National Geographic!

Meer info